Email: nikeskobutik@gmail.com

Frakt & Retur

Shipping Policy

Vigtig meddelelse: Vi giver fri fragt for alle de orders.We værdsætter din virksomhed, og vi vil have dig til at forstå vores shipping proces forud for at placere en ordre, så du kan vide, hvornår du kan forvente din pakke.

 

Q: Hvor kommer de elementer skib til?
A: Under normale omstændigheder, skibet vi pakker over hele verden gennem DHL, UPS, TNT, USPS og FedEx. Parcellerne vil blive afsendt inden for to arbejdsdage fra det tidspunkt, din betaling er verificeret.

 

Q: Hvor mange dage tager det dig at modtage pakker?
A: Dine ordrer vil blive sendt inden for 2 hverdage efter modtagelse af betaling. Generelt vil det tage dig 5-7 kalenderdage til at modtage dine pakker på din dør (dør til dør service). Hvis de ikke vil ankomme inden for 10 hverdage, så kontakt os. Vi vil vende tilbage til dig snarest. Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse. Sørg for at din leveringsadresse er korrekt og leverance.

 

Q: Skal jeg betale for skatter og toldafgifter?
A: Der er ingen skat eller Told verdensplan.

 

Q: Hvor er min ordre?
A: Når ordren er afsendt, vil det tracking nummer blive sendt til din e-mail automatisk. Og sporingsnummer kan være sporbar inden for 48 timer. Vi vil også e-maile dig på hjemmesiden for at spore din pakke.

 

For yderligere information, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Retur & Exchange Policy

På grund af det faktum, at vores varer er købt over internettet, kan ikke prøvet på før tid og er købt websted uset, har vi udviklet følgende vende tilbage og udveksling politik for kundeservice formål. Selvfølgelig håber vi, at du er tilfreds med dit valg. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dit valg, vores tilbagevenden og udveksling politik er som følger:


For Returns:

Alle varer kan sendes tilbage inden 15 dage efter modtagelsen. Alle returvarer skal aldrig blevet brugt og i ny stand. Alle returnerede pakker skal være forsikret. Vi kan ikke give en fuld refusion for ikke-kvalitet problemer såsom:

"Produktet er ikke, hvad jeg gjorde forestille mig, det skal være."
"Jeg har skiftet mening om dette produkt."
"Jeg kan ikke lide dette produkt, efter at jeg har modtaget det uden grund."

Hvis du anmoder om at returnere de købte varer for ovennævnte årsager, er du nødt til at sende tilbage til os produkterne i original emballage (du vil betale shipping gebyrer). Når vi modtager varer sendt tilbage, foruden shipping gebyrer, vil vi også opkræve en 15% af re-strømpe gebyr baseret på din ordre samlede beløb og give dig en delvis tilbagebetaling. Vælg den rigtige størrelse og farve grundigt, før du køber.

 

For bytte:

Vi accepterer kun udvekslinger for nye og aldrig brugt elementer med alt tilbehør og emballage. Send venligst tilbage punkterne inden 15 dage efter modtagelsen. Alle returnere pakker skal være forsikret, udvekslinger vil blive sendt ud inden for 5-7 dage, når afkastet er modtaget. Købere er altid ansvarlig for forsendelsesomkostningerne.

 

Vigtig meddelelse:

1. Inden returnering af varer, bedes du kontakte os først at drøfte de emner, du har.

2. Selv om vi giver 100% problemfri tilbagesendelsespolitik betragtning af den tid og penge tidskrævende, vi helt sikkert sætte pris på hvis du kan gøre alle dine spørgsmål og bekymringer klar inden du afgiver ordren.
3. Kontakt venligst vores kundeservice først at få returadressen.
4. Vi vil ikke være ansvarlig for tabe, hvis den returnerede pakke gå tabt under forsendelsen, skal original posthus kvittering holdes til at kræve erstatning.

 

Hvis du stadig har spørgsmål, bedes du kontakte os.