Email: nikeskobutik@gmail.com

FAQ

Q: Er der en minimum ordremængde?

A: Nej, der er ingen Minimum ordremængde selvom vi sælger vores produkter til engrospriser. Du kan bestille 1 emne, hvis du vil.

 

Q: Er dit websted sikker? Vil du sikre mine personlige oplysninger?

A: Ja. Du kan være forvisset om sikkerheden af ​​dine personlige oplysninger. Vi bruger sikrede betalingsgateways. Alle oplysninger vil blive krypteret af vores system automatisk.

 

Q: Hvad er de mulige betalingsmåder?

A: Visa Card, Western Union, Money Gram og bankoverførsel. Alle betalinger sker via en 100% sikker SSL side (HTTPS). Vi vil tilbyde 5% -10% rabat, hvis du betaler med Western Union, Money Gram eller bankoverførsel.

 

Q: Er de stilarter de samme som på billederne?

A: Ja, vi vil sende de varer som billedet viser. Sommetider kan du notere variationer i farve fra beskrivelserne. Denne variation skyldes forskelle i monitorer, grafikkort osv., kan der være lille farve forskel mellem de produkter, du har modtaget med produkternes foto, du så på webstedet.

 

Q: Hvad gør du, hvis du ikke har modtaget nogen e-mail fra os, efter du afgiver en ordre?

A: Hvis du bestiller en vare, men du vil ikke modtage nogen bekræftelse e-mail fra os inden for nogle timer, bedes du tjekke "Spam" mail kategori i din mail-klient til at sikre, at ingen af ​​vores e-mails endte der ved en fejltagelse. Hvis det ikke er der hverken, bedes du kontakte os. Vi vil sørge for, at en person fra vores team vil komme tilbage til dig og vil hjælpe dig med at løse problem.Or du kan komme til LIVE SUPPORT for rettidig hjælp.

 

Q: Hvor lang tid tager det for de elementer, der ankommer til din angivne adresse?

A: Fra det øjeblik du placerer din ordre, vil det tage din bestilling 5-7 dage at nå din dør. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at fremskynde delvery. For yderligere Shipping information, besøg venligst vores Shipping Information side.

 

Q: Hvad skal jeg gøre, hvis det punkt, du har bestilt en eller anden måde er beskadiget?

A: Vores Shipping Team vil fordoble-box hvert element og tjekke det meget omhyggeligt før afleveringen. Det er derfor, det er meget usandsynligt, at din vare vil blive beskadiget. Men hvis det sker, skal du informere vores kundeservice straks via "Kontakt os" side. Når du modtager de beskadigede varer, og du behøver ikke informere os i 7 dage, vil vi ikke acceptere din ombytning eller tilbagebetaling.

 

Q: Hvordan at spore din ordre?

A: Når vi har bekræftet, at din ordre er modtaget, og vi får betaling, vil din ordre blive overført til Shipping Team, hvor det vil blive mærket, pakket og afsendt. Generelt vil din ordre blive leveret i 24-48 timer. Når vi sender den ud, vil vi sende dig en e-mail med hele forsendelsesoplysninger, inlucing tracking nummer og hjemmeside for at spore din ordre.

 

Q: Hvad skal jeg gøre, hvis der er shipping-problemer, og du stadig ikke har fået din bestilling?

A: Først ved, at det ikke vil ske i 99% af tilfældene. Men hvis en eller anden grund din pakke mangler / forsvandt nogle hvordan, sender vi dig en ny pakke eller refundere betalingen. Vi leverer en total forsikring om forsvundne pakker.

 

Q: Hvad er din returret?

A: Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, kan du returnere varen til os senest 7 dage fra det tidspunkt, du modtager varerne. Vi vil refundere dig pengene, når vi får den returnerede pakke. Men vi vil holde shipping gebyr. For yderligere oplysninger, skal du gå til Forsendelse & Retur side.

 

Vigtig meddelelse: Vi vil tage tilbage emne, hvis det vil være fejlfri, i ubrugt tilstand, og vil blive returneret med de medfølgende tilbehør, der blev sendt med det.

 

Q: Udveksling

A: Hvis en forkert vare blev sendt til dig af en eller anden mærkelig grund, eller hvis de elementer, du har modtaget er i en anden farve end det, du har bestilt, skal du informere vores kundeservice for at modtage en tilbagevendende adresse. Når du modtager varerne, hvis du ikke informere os om 15 dage, vil vi ikke acceptere børser.

 

Q: Hvorfor skal jeg købe fra dig?

A: * Høj kvalitet, høj sikkerhed og hurtig levering er garanteret;
    * Konkurrencedygtige priser vil spare dig meget.
    *Varer vil sende ud inden for 2 hverdage efter modtagelse af din betaling;
    * Det tager 5-7 hverdage for levering;
    * Du får fuld refusion, når elementet er ikke tilgængelig i bestanden;
    * Flere varer, du køber, mere rabat får du;
    * Både engros-og detail er velkomne

 

Meddelelse: Hvis du stadig ikke har fundet dit svar efter at have læst denne side, bedes du kontakte os.