Email: nikeskobutik@gmail.com

Kundeservice

Forsendelse & levering

Når din ordre er blevet bekræftet af os på vores butik, vil din ordre blive ophøjet til den næste status, og vi vil forberede pakken for forsendelsen. Dine ordrer vil blive sendt inden for 2 hverdage efter modtagelse af betaling.

Generelt vil det tage dig 5-7 kalenderdage til at modtage dine pakker på din dør (dør til dør service). Hvis de ikke vil ankomme inden for 10 hverdage, så kontakt os. Vi vil vende tilbage til dig snarest. Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse. Sørg for at din leveringsadresse er korrekt og leverance.

For nærmere oplysninger, kan du gå til Fragt og levering.

Privatliv & sikkerhed
Vi bruger sikrede betalingsgateways. Alle oplysninger vil blive krypteret af vores system automatisk.

For nærmere oplysninger, kan du gå til Fortrolighed.

Retur & Replacements

På grund af det faktum, at vores varer er købt over internettet, kan ikke blive retsforfulgt på forud for tid og er købt websted uset, har vi udviklet tilbagevenden og udveksling politik for kundeservice formål. Selvfølgelig håber vi, at du er tilfreds med dit valg. Hvis du af en eller anden grund du ikke er tilfreds med dit valg, kan du gå til vores Fragt og levering for at se detaljerne.

Visning af ordrer

Du kan logge på din konto for at se din ordrestatus

 

Hvis der er nogen spørgsmål med produkterne, pris eller din ordre, bedes e-mail til os. Vi vil svare ASAP. Eller du kan komme til LIVE CHAT/live support for rettidig service.